Διακρίσεις Καθηγητών και Φοιτητών
Διακρίσεις
Ανακοινώσεις Τμημάτων


Διακρίσεις Καθηγητών και Φοιτητών

Τόσο τα μέλη ΔΕΠ της σχολής, όσο και οι ερευνητές και φοιτητές της, έχουν αποσπάσει πολλές εγχώριες, αλλά και διεθνείς διακρίσεις. Ακολούθως αναφέρονται οι πιο πρόσφατες εξ' αυτών:

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

  • Οι τεταρτοετείς φοιτητές του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Αποστολάκη Ελευθερία, Βασιλάκης-Κινάλης Αντώνης, Καραμπάσης Κωνσταντίνος και Νασμής Χρήστος έχοντας περάσει από τις δύο προκριματικές φάσεις του διεθνούς διαγωνισμού Global Student Challenge, προκρίθηκαν στον τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία.
    Η τελική φάση διήρκεσε μία εβδομάδα και οι ομάδες ανταγωνίστηκαν σε έξι γύρους. Η ομάδα του Τμήματος ΟΔΕ "Pioneers" έλαβε την 3η θέση παγκοσμίως, εκπροσωπώντας τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και την Ελλάδα. Στον τελικό συμμετείχαν 21 ομάδες, οι οποίες προκρίθηκαν από ένα σύνολο 400 και πλέον ομάδων από Πανεπιστήμια όλου του κόσμου. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν η διαχείριση μίας εταιρείας σε όλη την αλυσίδα αξίας (Purchasing, Supply Chain, Sales) και στα χρηματοοικονομικά (Finance) και ο κάθε φοιτητής είχε την αντίστοιχη θέση manager. Η διαχείριση της εταιρείας γινόταν μέσω του business simulator "The cool connection".
    Ο διαγωνισμός είχε συνολική διάρκεια 7 μηνών και οι φοιτητές του Τμήματος ΟΔΕ ήταν οι μοναδικοί συμμετέχοντες που εκπροσωπούσαν ελληνικό πανεπιστήμιο.
  • Η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ολίβια Κυριακίδου και ο καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, έλαβαν τιμητική διάκριση για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες mentoring που πρόσφερε στους φοιτητές του ΜΒΑ που συμμετείχαν σε διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε το Aspen Institute.  Συγκεκριμένα, οι φοιτητές του προγράμματος πλήρους φοίτησης του ΠΜΣ-ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχαν την περίοδο 20-30 Μαρτίου 2015 στο Διεθνή Διαγωνισμό μελέτης περίπτωσης τον οποίο διοργάνωσε το The Aspen Institute Business & Society Program. Στόχος του συγκεκριμένου διεθνούς διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της καινοτομίας σε συνδυασμό με την εταιρική κερδοφορία και την θετική επίδραση στην κοινωνία και το περιβάλλον.
  • Η ερευνητική εργασία "Audit Effort and Earnings Management", προϊόν συνεργασίας του Αν. Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Κωνσταντίνου Καραμάνη με τον Καθηγητή κ. Clive Lennox, βραβεύθηκε πρόσφατα με το βραβείο «Notable Contributions to the Auditing Literature Award» του American Accounting Association.
    Το βραβείο απονέμεται «σε αναγνώριση ερευνητικής εργασίας εξαιρετικής αξίας, με σημαντική συνεισφορά στην εκπαίδευση σε θέματα ελέγχου (audit) ή διασφάλισης (assurance) στην πρακτική ή στην έρευνα». Η εργασία, με δεδομένα αποκλειστικά από την ελεγκτική αγορά της Ελλάδος, διερεύνησε τη σχέση μεταξύ της προσπάθειας του ελεγκτή (ώρες ελέγχου) και της χειραγώγησης των κερδών. Δημοσιεύθηκε το 2008 στο Journal of Accounting and Economics, ένα από τα κορυφαία διεθνή περιοδικά της Λογιστικής.
  • Το άρθρο του Βασίλη Παπαδάκη Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (με τους Said Elbanna και Ιωάννη Θάνο), με τίτλο “Understanding how the contextual variables influence political behaviour in strategic decision-making: A constructive replication” ανακυρήχθηκε από την Συντακτική Επιτροπή (Editorial Board) του Περιοδικού Journal of Strategy and Management ως το ‘Outstanding Paper of 2014’. Πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο αντλεί στοιχεία από δύο διαφορετικές χώρες (Ελλάδα και Αίγυπτο) και στηρίζεται σε 312 συνολικά στρατηγικές αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν σε επιχειρήσεις των δύο αυτών χωρών. Επιχειρεί να αναγνωρίσει τους παράγοντες εκείνους του ευρύτερου πλαισίου (πχ χαρακτηριστικά απόφασης, χαρακτηριστικά της επιχείρησης και του περιβάλλοντός της) οι οποίοι επηρεάζουν την πολιτική συμπεριφορά κατά τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.
  • Το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ)  επέλεξε την έρευνα της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Άννας Ζαρκάδα και της απόφοιτης του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Χριστίνας Πολυδώρου αναφορικά με την εταιρική φήμη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να την παρουσιάσει στον διαδικτυακό κόμβο "Ακαδημαϊκή και Επιστημονική ΑΡΙΣΤΕΙΑ" απ' όπου προβάλλει στο ευρύ κοινό τη δράση διακεκριμένων Ελλήνων ερευνητών. Η βραβευμένη έρευνα κατέδειξε, ότι η διαχείριση της εταιρικής φήμης μέσα από τα ΜΚΔ είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση, την οποία λίγα στελέχη που χειρίζονται την εταιρική προβολή και επικοινωνία παγκοσμίως είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν.

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

  • Ο Καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας, η Αν. Καθηγήτρια Φλώρα Κοκκινάκη και η υποψήφια διδάκτωρ Αποστολία Λουκοπούλου του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ διακρίθηκαν με βραβείο καλύτερου άρθρου (Best paper award) για το άρθρο τους με τίτλο The interaction of product category and attribute type on variety-seeking behaviour" στο διεθνές συνέδριο της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ BAM 2016 - Thriving in Turbulent Times, το οποίο διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ μεταξύ 6-8 Σεπτεμβρίου 2016 .
  • Η ομάδα φοιτητών "Touch & Feel" του αγγλόφωνου τμήματος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας με Διεθνή Προσανατολισμό (www.prima.aueb.gr) διακρίθηκε σε εθνικό επίπεδο στον φοιτητικό διαγωνισμό L'Oreal Brandstorm 2016 λαμβάνοντας την 1η θέση, ανάμεσα σε 14 ομάδες από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Η ομάδα "Touch & Feel" αποτελείται από τους φοιτητές Μυρτώ Τσούκη, Θοδωρή Γκανάτσιο και Βίβιαν Θωμά, οι οποίοι επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον τελικό του διεθνούς φοιτητικού διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες πανεπιστημίων από περισσότερες από 45 χώρες.
  • Η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ κυρία Ειρήνη Νικάνδρου έλαβε χάλκινη διάκριση στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» (Training and Development) των Βραβείων HR Excellence Awards 2015 για την εκπαιδευτική δράση «Οικοδομώντας "Κοινότητες" μέσα από την Εκπαίδευση».
  • Την πρώτη θέση στον φοιτητικό διαγωνισμό Ermis Young Talents Contest κατέκτησε μια από τις ομάδες του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ. Στο πλαίσιο των Ermis Awards, ο διαγωνισμός αφορούσε σε φοιτητές που θέλουν να γνωρίσουν τον χώρο της επικοινωνίας και να δείξουν το ταλέντο τους. Η νικήτρια ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές Γιάννη Γιάτα, Δαμιανό Ερωτοκρίτου, Γεώργιο-Ανάργυρο Καψάσκη και Δημήτρη Μαυρογιάννη.
  • Ο αναπληρωτής καθηγητής  του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κύριος Βλάσης Σταθακόπουλος και οι υποψήφιοι διδάκτορες του ίδιου τμήματος κύριοι Ανδρέας Ευαγγελάτος, Γρηγόριος Παινέσης και Κωνσταντίνος Κοττίκας τιμήθηκαν με το Best Paper Award στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας, που διεξήχθη στην Αθήνα, 10-12 Δεκεμβρίου 2015. Ο τίτλος της εργασίας που βραβεύτηκε ήταν "Autoimmune Diseases in Greece: Patient Journey and Physician Route Visits" και ήταν η μία εκ των δύο εργασιών στις οποίες απονεμήθηκε το βραβείο, από τις 97 συνολικά εργασίες που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο.
  • Η ομάδα Job Pairs: Δημιουργώντας Ευκαιρίες, μία πρωτοβουλία των καθηγητών του Τμήματος Μ&Ε Μαρίας Βακόλα και Ιωάννη Νικολάου του Τμήματος ΔΕΤ, βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στα HR Awards 2015 στην ενότητα Graduate Market, Best Youth Employment Initiative/Service Provider. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων,Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. Τα HR Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές εκείνες που θέτουν στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, μέσα από τις ενέργειες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  • Ο καθηγητής Γεώργιος Μπάλτας του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ολίβια Κυριακίδου, έλαβαν τιμητική διάκριση για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες mentoring που πρόσφερε στους φοιτητές του ΜΒΑ που συμμετείχαν σε διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε το Aspen Institute.  Συγκεκριμένα, οι φοιτητές του προγράμματος πλήρους φοίτησης του ΠΜΣ-ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετείχαν την περίοδο 20-30 Μαρτίου 2015 στο Διεθνή Διαγωνισμό μελέτης περίπτωσης τον οποίο διοργάνωσε το The Aspen Institute Business & Society Program. Στόχος του συγκεκριμένου διεθνούς διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της καινοτομίας σε συνδυασμό με την εταιρική κερδοφορία και την θετική επίδραση στην κοινωνία και το περιβάλλον.
  • Ο καθηγητής κος Γεώργιος Αυλωνίτης τιμήθηκε με το Best Paper Award στο 9ο ετήσιο συνέδριο του Global Sales Science Institute (GSSI) που διεξήχθη στη Χιροσίμα, Ιαπωνίας, 12-14 Ιουνίου 2015. Ο τίτλος της εργασίας που βραβεύτηκε με συν-συγγραφέα τον Δρ. Κώστα Λιονάκη ήταν "Exploring the Sources and Outcomes of Marketing – Sales Conflict".

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

  • Η ομάδα του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό CFA Research Challenge 2015 σε τοπικό επίπεδο. Η ομάδα αποτελούταν από τους προπτυχιακούς φοιτητές Αντωνόπουλο Δημήτριο, Κουρουνιώτη Χαράλαμπο, Πρίντζιο Κωνσταντίνο, Σάντα Φωτεινή και Τσιμπίδα Δημήτριο, τον  Επ. Καθηγητή Λογιστικής Δεμοιράκο Ευθύμιο και τον Επ. Καθηγητή Χρηματοοικονομικής Λελεδάκη Γεώργιο, ενώ μέντορας ήταν ο κος Ευθυμίου Βασίλης, PhD, CFA, Portfolio Manager at European Reliance Asset Management.

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

  • Η Αναπλ. Καθηγήτρια Νάνσυ Πουλούδη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ βραβεύτηκε με τη διάκριση Sandra Slaughter Service Award του Διεθνούς Ακαδημαϊκού Συνδέσμου Πληροφοριακών Συστημάτων (Association for Information Systems, AIS). Η τελετή απονομής έλαβε χώρα στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου Πληροφοριακών Συστημάτων (International Conference of Information Systems – ICIS) στο Δουβλίνο, το Δεκέμβριο του 2016. Ο Διεθνής Σύνδεσμος Πληροφοριακών Συστημάτων (AIS) είναι η κύρια επαγγελματική ένωση για άτομα και οργανισμούς που ηγούνται της έρευνας, διδασκαλίας, εφαρμογής και μελέτης πληροφοριακών συστημάτων παγκοσμίως (www.aisnet.org). Η διάκριση Sandra Slaughter Service Award βραβεύει μέλη του AIS που διακρίνονται για τον ηγετικό τους ρόλο και τις υπηρεσίες τους προς το Σύνδεσμο, κυρίως με δραστηριότητες όπως η συμμετοχή στη διοίκηση του Συμβουλίου του Συνδέσμου (AIS Council), σε ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος (SIGs), και εθνικά παραρτήματα του Συνδέσμου, στη διεξαγωγή συνεδρίων και στα επιστημονικά περιοδικά του Συνδέσμου. Η διάκριση Sandra Slaughter Service Award απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 2015. Δίνεται προς τιμήν της καθηγήτριας Sandra Slaughter, η οποία υπηρέτησε στη του Συμβουλίου του Συνδέσμου (AIS Council) ως εκπρόσωπος της Βόρειας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής έως τον πρόωρο θάνατό της το 2014.
  • Η Αναστασία Γρίβα, η Κλεοπάτρα Μπαρδάκη και η Κατερίνα Πραματάρη, μέλη του ερευνητικού εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, βραβεύτηκαν με το "BEST PAPER AWARD" για το άρθρο τους "Customer Visit Segmentation Using Market Basket Data", στο Διεθνές Συμπόσιουμ των Επιστημονικών Ενώσεων IFIP και AIS "Special Interest Group on Decision Support and Analytics (SIGDSA) / IFIP WG8.3 Symposium", με θέμα: «Καινοτομίες στην Ανάλυση των Δεδομένων», που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας στις 11 Δεκεμβρίου 2016. Η συγκεκριμένη έρευνα τους αφορά στην καινοτομία στην ανάλυση των δεδομένων στον τομέα της λιανικής πώλησης. Ειδικότερα, πραγματεύεται την εφαρμογή τεχνικών εξόρυξης γνώσης για τον εντοπισμό αγοραστικών συνηθειών και μοτίβων, ώστε να υποστηρίξει την αποδοτικότερη κατάτμηση (segmentation) των πελατών στο λιανικό εμπόριο.
  • Tο "AiDlink", μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα που φιλοδοξεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα ΑΜΕΑ να αυτοεξυπηρετούνται και να νιώθουν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα, ήταν η ιδέα που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας/ JA START-UP του«Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/ Junior Achievement Greece», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η ομάδα του «ΑiDlink» που αποτελείται από τους τεταρτοετείς φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ολυμπία Κούστα, Κωνσταντίνο Σαμλή και Χριστίνα Τσάκωνα, κέρδισε έπαθλο 9.000 ευρώ. Στόχος η υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας και η εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό "Enterprise Challenge" του Junior Achievement Europe.
  • Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Μαθηματικής Εταιρείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Mathematical Society of South-Eastern Europe, MASSEE) εκλέχθηκε ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ Μανόλης Κρητικός. Στη Μαθηματική Εταιρεία Νοτιοανατολικής Ευρώπης συμμετέχουν, πέρα από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, οι Μαθηματικές Εταιρείες της Αλβανίας, της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Τουρκίας, η Ένωση Βουλγάρων Μαθηματικών και η Ένωση Μαθηματικών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
  • Μία εκ των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν στον Τελικό (Final Four) του Διαγωνισμού SAP InnoJam++ 2016 University Alliances Hackathon, που έλαβε χώρα στο Αννόβερο, 14-17 Μαρτίου 2016 ήταν η ομάδα "Smart Repair Service" (An independent driver who knows his/her car problem with a click and has the ability to fix it on his/her own), αρχηγός της οποίας ήταν η φοιτήτρια του MSc στην Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία Έλενα Βελή. Στον ίδιο διαγωνισμό έλαβαν μέρος άλλοι τρεις μεταπτυχιακοί φοιτητές του MSc στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία, Αθανάσιος-Γεώργιος (Άκης) Αθανασιάδης, Ιωάννης Γκρίλλας, Βασιλαπόστολος Ουρανής και ο προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος ΔΕΤ Νικηφόρος Μποτής. Την αποστολή συνόδευσαν οι Αν. Καθ. Αγγελική Πουλυμενάκου, Επιστημονική Υπεύθυνη του SAP University Alliances για το ΟΠΑ, και η κα Αγγελική Κωστάκη, Τεχνική Υπεύθυνη του SAP University Alliances για το ΟΠΑ.
  • Στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Morpheus Cup που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19-20 Μαΐου 2015, η ομάδα φοιτητών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας αποτελούμενη από τους κκ Σταύρο Λουνή (Υπ. Διδάκτορα), Λέων Γαβαλά και Φωτεινή Καρινιωτάκη - Ταλιάνη, κατέκτησε τη διάκριση "Best European Students Project" στην κατηγορία "Environment Challenge". Η πρόταση των φοιτητών, που έλαβε την διάκριση έχει τίτλο Gamifico S.E.P (Sustainability Engagement Platform). Η καινοτόμος αυτή εφαρμογή υλοποιείται στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με επιβλέπουσα την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κατερίνα Πραματάρη.
  • Την πρώτη θέση του επιχειρηματικού διαγωνισμού  Cruise Inn που συνδιοργανώθηκε από το Thinkbiz και το Start-up bus Europe και έλαβε χώρα πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Odyssey της εταιρείας Celestyal Cruises, έλαβε η ιδέα του "Recisle".  Μεταξύ των μελών της ομάδας ήταν ο Θανάσης Σκλαβενίτης απόφοιτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και ο Φώτης Κατσιγιάννης δευτεροετής φοιτητής έχοντας και οι δύο ενεργό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας.
  • Tην πρώτη θέση στο πλαίσιο του διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας που διοργανώθηκε σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα από το Σωματείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (ΣΕΝ/ Junior Achievement Greece) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), κέρδισε η φοιτητική ομάδα "BLOOD-E" αποτελούμενη από τις Ν. Κρίτσαλη, Κ. Βιολιτζή και Χ. Μπουσδούκη. Οι φοιτήτριες δημιούργησαν μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις εκκλήσεις για αίμα, δίνει κίνητρα και επιβραβεύει την αιμοδοσία. Η ομάδα "BLOOD-E", έχει ήδη υλοποιήσει δύο αιμοδοσίες χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα “Bloode.org” και έχει συγκεντρώσει αίμα για να σωθούν 165 άνθρωποι.
  • Η εργασία του Καθηγητή Διομήδη Σπινέλλη: «A repository with 44 years of Unix evolution» τιμήθηκε με τη διάκριση «Best Data Showcase Award» στο συνέδριο «MSR '15: Proceedings of the 12th Working Conference on Mining Software Repositories».
  • Η ομάδα που αποτελείται από τις φοιτήτριες του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Δέσποινα Καρανδρέα και Αριάδνη Ζώρη και την φοιτήτρια από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Ρεβέκκα Παπανικολάου, ήταν η νικήτρια ομάδα του εθνικού τελικού του διαγωνισμού L'Oreal Brandstorm 2015.

Διακρίσεις της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων
Διακρίσεις Τμημάτων και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

Μάθετε Περισσότερα
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων - ΟΠΑ
e-mail: sde@aueb.gr
© Copyright 2024 - All Rights Reserved